Mutsy Transporter - Kinderwagen - Zwart Beschikbaar

De Mutsy Transporter is licht, flexibel en makkelijk in gebruik. Ideaal voor in de stad als in het bos of op het strand.

De kinderwagen is te gebruiken met de bijgeleverde reiswieg voor de pasgeboren baby. Later is de kinderwagen om te bouwen tot wandelwagen middels de bijgeleverde inzet op het onderstel te plaatsen. Zowel de reiswieg als het zitgedeelte zijn snel en eenvoudig op het frame te plaatsen. Wanneer het kouder is kunt u gebruik maken van de meegeleverde voetenzak.

Wanneer het zonnig is kan je gebruik maken van de optineel aan te schaffen parasol. En voor regenachtige dagen is de regenhoes apart aan te schaffen.

De Transporter heeft een grote wendbaarheid en stabiliteit dankzij de grote zwenkwielen aan de voorzijde van de wagen. Hierdoor is de wagen geschikt voor zowel in de stad als in het bos of op het strand. Met de klepjes boven de voorwielen kan men de zwenkstand blokkeren. Bovendien zijn de 4 wielen afneembaar om tot een nog compacter geheel te komen na het invouwen. Erg handig is de in hoogte verstelbare duwstang. Praktisch is dat de Transporter snel en compact inklapbaar is met een minimum aan handelingen.

Eigenschappen:
• licht;
• flexibel;
• grote wendbaarheid dankzij grote zwenkwielen aan de voorzijde
• duwstang in hoogte verstelbaar
• zeer compact en snel inklapbaar

De Mutsy Transporter 2011 wordt geleverd inclusief: Onderstel, zwenkwielen, reisweg, kap, dekzeil, wandelwageninzet, voetenzak, voorbeugel, mandje.

 

150