maxi-cosi cabrio fix Beschikbaar

Deze Maxi-Cosi CabrioFix Triangle Black is een autostoel van het merk Maxi-Cosi.

De Maxi-Cosi CabrioFix is een autostoel uit de groep 0+ en dus geschikt voor baby’s vanaf 0 tot 12 maanden of tot 13 kilo.

Dankzij het Side Protection System biedt de Maxi-Cosi CabrioFix optimale bescherming. De autostoel is eenvoudig te bevestigen met de 3-puntsgordel en de gordels zijn eenvoudig met een hand strak te trekken. Praktische haken houden de harnasgordel opzij. De Maxi-Cosi CabrioFix moet altijd achterstevoren geplaatst worden, dus tegen de rijrichting in.

De Maxi-Cosi CabrioFix kan ook gebruikt worden in combinatie met de Maxi-Cosi FamilyFix en de Maxi-Cosi EasyBase 2 voor een nog eenvoudigere installatie en een minimale kans op verkeerde installatie.

De uitneembare zitverkleiner biedt extra steun aan hoofd en rug. De ergonomisch gevormde draagbeugel is eenvoudig met een drukknop te verstellen. Onder in de autostoel zit een handige opbergruimte.

De bekleding is eenvoudig te verwijderen en tevens wasbaar.

De Maxi-Cosi CabrioFix vormt een ideaal 3-in-1 reissysteem samen met de wandelwagen en reiswieg.

De Maxi-Cosi CabrioFix komt inclusief zitverkleiner, hoofdsteun, gordelbeschermers en geïntegreerde zonnekap (dus altijd beschikbaar en handig op te bergen).

Afmetingen:
Breedte binnenkant zitje: 25 cm
Totale breedte zitje: 44,5 cm
Diepte : 52 cm
Hoogte: 57 cm