draagzak manduca zwart groen Uitgeleend tot 18/05/2022

De Manduca PureCotton is gemaakt van 100% huidvriendelijk biologisch katoen en daardoor extra zacht. Het biologisch katoen wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd zonder pesticiden en andere chemicaliën. De draagzak biedt hetzelfde comfort als de Manduca BlackLine.
ALTIJD IN DE GOEDE HOUDING
Met de Manduca draagzak is je kindje altijd dichtbij en veilig ondersteund. Je kind zit in de M-positie, dat is de natuurlijke zit- en draaghouding van een kind. Hierdoor wordt de onvolgroeide heup en wervelkolom ontlast. Niet voor niets raden verloskundigen en orthopedisten deze draagwijze aan.


AAN TE PASSEN VOOR IEDERE OUDER
De Manduca draagzak is makkelijk aan te passen aan degene die het kindje gaat dragen. De banden zijn lang en de draagzak is op veel verschillende manieren in te stellen. Dat zorgt ervoor dat de draagzak voor iedereen prettig om te dragen is, of je nu wat smaller of breder bent. Daarnaast verdelen de zachte schouderbanden en de anatomisch gevormde heupgordel het gewicht van je kind waardoor jij je kindje comfortabel kunt dragen.


OP BUIK, RUG EN HEUP
Met de Manduca draagzak kun je je kindje op je buik, rug of heup dragen. Je draagt je kindje al vanaf de geboorte (3,5 kg) dankzij de geïntegreerde zitverkleiner. Daarna groeit de Manduca gewoon met je kind mee. Dankzij de eveneens geïntegreerde rugverlenging krijgt elk kind tot 20 kg genoeg ondersteuning.


ACCESSOIRES
Wil je de breedte van de draagzak nog beter af stellen, dan bieden we nog accessoires als de Manduca Size-It en Manduca ExTend. Deze helpen je kindje om nog beter in de M-positie te zitten. Voor het dragen tijdens de koude en natte herfst- en winterdagen adviseren wij de MaM Deluxe Cover.


KENMERKEN VAN DE MANDUCA PURECOTTON
Voor kindjes vanaf 3,5 tot 20 kg
Kan zowel op buik, rug als heup worden gedragen
Geïntegreerde rugverlenging
Geïntegreerde zitverkleiner voor pasgeborenen
Geïntegreerde nek- en hoofdsteun
Anatomisch gevormde heupgordel, lengte 140 cm
Veiligheidgespen
Materiaal: 100% gecertificeerde biologisch katoen
Wasbaar op 30 °C